I backspegeln – releaser 2015

Jag inledde året med ett nytt samarbete med Fredrik Andersson (Lisa Ekdahl, Westlife, Ulf Lundell). Den första låten vi tog tag i var ”I början av september”. Arbetssättet var ganska typiskt för min del, jag spelade in det mesta i min studio och sedan mixade Fredrik låten i SideProductions Studio. Det var kul att jobba med Fredrik, vi har ju känt varandra länge men det var första gången vi jobbade ihop. När det var dags att spela in ”Orden mellan raderna” tog vi samarbetet vidare och delade på producentrollen. Resultatet har ni hört och sedan dess har vi färdigställt några till låtar som kommer med på mitt nästa album.

I november tog jag med mig en av de låtar som kanske skiljer sig mest ut, från mina tidigare, till Conny Wall (Ane Brun, Weeping Willows) i Gig Studio. (Han mixade ”Om du ämnar mig nu ger jag fan i hela solen” förra året) Jag tänkte att han var rätt man att mixa ”Luft” och är verkligen nöjd med resultatet.

Under 2016 släpper jag nytt album som förutom dessa tre låtar innehåller material som jag jobbar med nu under vintermånaderna. Jag presenterar snart releasedatum här på hemsidan.

https://youtu.be/5HsWrGHgwu8